4 februari 2020 Verwendag voor vrouwen met borstkanker

Verwendag 2020Speciaal voor vrouwen met of herstellend van borstkanker organiseert KMI Mammacare samen met Fysiq Visio en Bliss Cosmetics op 4 februari a.s. in Veenendaal een verwendag. In het kader van Wereld Kankerdag kunnen vrouwen die dinsdag tussen 10.00 – 14.00 uur gratis genieten van diverse verwenmomenten. Denk hierbij aan nagels lakken, make-up advies en massages. Maar u kunt die dag ook terecht voor voedingsadvies, advies over borstprotheses en protheselingerie en is er een re-integratiecoach aanwezig. De verwendag wordt gehouden aan de Parallelweg 50 in Veenendaal. Aanmelden voor een gratis verwenmoment doet u via info@kmi.nl of bel 030 – 6032971.

Wereldkankerdag

Aanleiding voor deze Veenendaalse verwendag is natuurlijk Wereldkankerdag op 4 februari. KMI Mammacare, Fysiq Visio en Bliss Cosmetics willen vrouwen met of herstellend van borstkanker graag een steuntje in de rug geven. Deze verwendag is daar een mooie gelegenheid toe. Deelname aan een verwenmoment is na aanmelding gratis. Komt u 4 februari in één van de vestigingen van deze 3 organisatoren, dan krijgt u in ieder geval een mooie roos cadeau.

Borstkanker nazorgcentrum

Sinds 1 november 2019 bieden KMI Mammacare, Fysiq Visio en Bliss Cosmetics voor de regio Veenendaal 1 adres voor nazorg bij kanker. Om de week op dinsdagmorgen houden zij hiervoor een oncologisch inloopspreekuur.

Hierbij kunt u denken aan BH’s protheses, oedeem en littekenbehandeling, maar ook oncologiefysiotherapie, oedeemfysiotherapie, manuele therapie en make-up adviezen.

Over KMI Mammacare

KMI Mammacare is dé winkel voor vrouwen met borstkanker. De winkel met borstprotheses, lingerie, badmode organiseert jaarlijks een modeshow en een verwendag voor vrouwen met borstkanker. KMI Mammacare is SEMH gecertificeerd, wat inhoudt dat KMI rechtstreeks bij alle verzekeraars kan declareren. Ook is KMI Mammacare aangesloten bij de Belangen Vereniging van Borstprothese Leveranciers, de BVBL .

Over Fysiq Vision

Advies-en beweegcentrum Fysiq Visio heeft vestigingen in Veenendaal en Ederveen. Fysiq Visio heeft verscheidene specialismen in huis. Naast algemene fysiotherapie biedt Fysiq Visio ook oncologiefysiotherapie, oedeemfysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, Mc Kenzie therapie, medical taping, shockwave, echografie, arbeidsfysiotherapie, slenderen en sporten voor jong en oud aan.

Over Bliss Cosmetics

Het Veenendaalse Bliss Cosmetics gebruikt uitsluitend 100% natuurlijke producten in de schoonheidsbehandeling van cliënten. Het bedrijf is bovendien hoofdsponsor van het jaarlijkse event Bliss Shine for Cancer, bestemd om mensen met kanker een zorgeloze dag te bezorgen.

Fotobijschrift: Op Wereldkankerdag, 4 februari a.s., organiseren Fysiq Vision, KMI Mammacare en Bliss Cosmetics in Veenendaal een gratis verwendag voor vrouwen met of herstellend van borstkanker.
v.l.n.r. Natascha Plate (Fysiq), Mireille Korst (KMI) en Arieta Hoek (Bliss).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *