In onze winkel in Nieuwegein, hangt een uitgebreid assortiment van beha’s, topjes, bikini’s, tankini’s en badpakken van verschillende merken, zoals Amoena, Anita, Silima en ABC Breastcare. Ook hebben wij diverse borstprotheses, zowel volledige als deelprotheses, op voorraad.

KMI Mammacare beschikt over een ruime paskamer waar u de verschillende mogelijkheden kunt passen. Dus kom eens langs of maak een afspraak zodat u kennis kunt maken met één van onze gediplomeerde adviseuses van het team van KMI Mammacare.

Onze merken

Borstprotheses

Omdat iedere vrouw anders is biedt KMI Mammacare u de keuze uit diverse merken (ABC Breastcare, Anita, Amoena en Silima) borstprotheses met verschillende modellen, vormen en maten. Op deze manier kunnen we tot een optimale keuze komen die de symmetrie van uw lichaam weer herstelt.

Lichaamsvriendelijk materiaal

Borstprotheses zijn gemaakt van siliconen dit is een veelzijdig huid- en lichaamsvriendelijk materiaal.
Doordat de borstprothese zacht aanvoelt, vocht-en temperatuur regulerend is komt het dicht in de buurt van het vrouwelijk borstweefsel. De siliconen borstprotheses zijn bestand tegen crèmeschloor-en zeewater.

Verschillende soorten protheses


Lingerie

Een goed passende beha is de basis voor een goed zittende borstprothese. KMI Mammacare heeft een uitgebreid assortiment lingerie van met beha’s die voorzien zijn van pockets waar de borstprothese inpast. Comfort en bewegingsvrijheid zijn daarbij sleutelwoorden gecombineerd met de zekerheid dat niemand uw prothese ziet.

Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie sportbeha’s en sporttops. Onze collectie biedt ook elegante beha’s met bijvoorbeeld kant. Kortom u kunt bij ons terecht voor elk moment van de dag voor producten in verschillende prijscategorieën.

Symmetrie

Soms geeft de juiste beha al voldoende symmetrie en comfort zodat uw zelfvertrouwen en bewegingsvrijheid die welverdiende oppepper krijgen. KMI heeft een mooie en uitgebreide collectie beha’s die een goede balans bieden tussen mode en functionaliteit. Van een elegante beha tot een basisbeha. Van sportbeha tot luxe kanten beha. Voor elk moment van de dag, in verschillende prijscategorieën. Loop gerust eens binnen of maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Badmode

Draagster van een borstprothese en weer vol zelfvertrouwen gaan zwemmen en zonnebaden?
Daarbij is goed passende badkleding van essentieel belang. Wij hebben het hele jaar door een ruim assortiment aan badpakken, tankini’s en bikini’s die beschikken over pockets voor de borstprotheses. Tevens kunnen wij u adviseren over de voordelen van een zwemprothese. Een daarvan is dat u deze al thuis in de cup van uw badkleding kan doen.

Tevens in ons assortiment vele leuke bijpassende accessoires zoals pareo’s en strandjurkjes (met pockets).

Webshop categorieën

Bekijk hieronder de verschillende categorieën die te vinden zijn in de webshop