De Mammacare Open Dagen van KMI Nieuwegein

Open dagenKom voor de nieuwste collecties lingerie en badkleding en een heerlijk verwenmoment op 5 en 6 april naar onze winkel.

Op zoek naar de nieuwste protheselingerie of badkleding en behoefte aan deskundig advies? Kom dan vrijdag 5 en zaterdag 6 april a.s. naar de Mammacare Open dagen van KMI in Nieuwegein; dé Mammacare-specialist in de regio Utrecht.

Nieuwste collecties

In de winkel hangt de nieuwste badkleding- en lingerie van Amoena, Anita en Silima. Vanzelfsprekend is ook de lingerie qua kleurstelling weer helemaal op het voorjaar ingesteld!

Mannequins

Tijdens onze Mammacare Open Dagen lopen mannequins in de nieuwste lingerie en badkleding van Amoena, Anita en Silima rond. Daarnaast zijn onze Mammacare-adviseurs en onze huidtherapeutes aanwezig om vragen te beantwoorden en u te adviseren.

Zwemprothese cadeau

Besteedt u deze dagen minimaal €150,- aan badmode en/of lingerie, dan krijgt u van ons een Amoena zwemprothese ter waarde van €59,95 cadeau. Mocht u geen gebruik willen maken van deze aanbieding, verdubbel dan uw klantenkorting, 10% = 20% korting.

Verwennen

Tijdens de Mammacare Open Dagen hebben we ook aandacht voor het lichaam. Laat lekker uw nagels lakken of vraag tips bij het opmaken en de verzorging van uw gezicht. Of geniet in een ontspannen sfeer van onze high tea. Bel voor het hele overzicht van verwenmomenten naar 030-6032971 en geef u op!

De KMI Mammacare Open Dagen zijn op 5 en 6 april van 10.00-16.00 uur. Mocht u verhinderd zijn om te komen, dan kunt u ook altijd op onze webshop terecht. Tot 15 april 2019 geldt daar ook de aanbieding voor de zwemprothese.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *