Gratis verwendag voor vrouwen met Borstkanker 2017

Verwendag 2013KMI Mammacare in Nieuwegein organiseert woensdag 4 oktober a.s. weer haar jaarlijkse Verwendag voor vrouwen met of herstellend van borstkanker. Tijdens deze gratis dag (die wordt gehouden in de winkel van KMI Mammacare in Nieuwegein), kunnen vrouwen o.a. genieten van een handpacking of een schouder- of voetenmassage, een workshop figuuranalyse krijgen, advies over of opfrisbeurt van de pruik krijgen, nagels laten lakken en gratis make-up adviezen krijgen. Tegen betaling kunnen de bezoeksters ook hun (bestaande of nieuwe) BH laten pimpen en de winkel zorgt weer voor mooie aanbiedingen. Als dé Mammacare-speciaalzaak in de regio Utrecht organiseert KMI Mammacare deze verwendag voor de 6e keer. Deelname aan de verwendag is, na aanmelding, gratis. Aanmelden kan op werkdagen telefonisch via 030 – 6032971 of in de winkel aan de Koekoekslaan 2a in Nieuwegein.

Belangenloze inzet van professionals

‘De verwendag van KMI Mammacare vindt dit jaar voor de 6e keer plaats en het is altijd fantastisch hoe bedrijven kosteloos hun medewerking verlenen’, vertelt Mireille Korst van KMI Mammacare. ‘Zo zorgt Kleurrijk Massage voor de voetmassage, is Massage bij Kanker aanwezig, geeft Salon Gewoon Puuur make-upadviezen, is Voetverzorging Tineke de Beer aanwezig voor de handpacking, komt HaaropMaat Pelatti voor de pruiken, lakt Nails by Janet de nagels en is Babetter Kleur & Kleding ’s morgens aanwezig voor de kleuranalyse. En natuurlijk voor de eerste keer het pimpen van je BH-bandjes. Al met al een mooi programma op 4 oktober om vrouwen met of herstellend van borstkanker dat belangrijke extra steuntje in de rug te geven.

Ook is een adviseuse van Amoena aanwezig voor advies op het gebied van borstprotheses en lingerie. De afgelopen jaren waren de beschikbare plaatsen snel vergeven en ook nu moeten vrouwen niet te lang wachten met aanmelden.