Jubileumeditie Verwendag voor Vrouwen met Borstkanker 2016

Verwendag 2013Vrouwen met of herstellend van borstkanker zijn woensdag 12 oktober a.s. tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom op de Verwendag bij KMI Mammacare. Tijdens deze verwendag kunnen vrouwen gratis genieten van een voetreflexmassage, een handmassage, een schoonheidsbehandeling, een pedicurebehandeling, nagels lakken of een handpacking. Ook wordt make-upadvies gegeven en kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwste najaarslingerie. KMI Mammacare organiseert deze gratis verwendag om vrouwen met borstkanker een extra steuntje in de rug te geven. KMI Mammacare viert bovendien een jubileum, want het is dit jaar de 5e maal dat KMI Mammacare deze dag organiseert. Geïnteresseerden bellen naar 030 – 6032971 om een gratis ontspansessie bij KMI Mammacare te boeken.

Kosteloos genieten

Voor het team van KMI Mammacare zijn vrouwen met of herstellend van borstkanker bijzondere vrouwen die wat extra’s verdienen. ‘Daarom is KMI in 2012 begonnen met een jaarlijkse verwendag, die altijd zeer druk bezocht is’, aldus Mireille Korst van KMI Mammacare. ‘De verwenbehandelingen worden kosteloos door partners van KMI uitgevoerd. Dit jaar zijn dat Angel Foot, Ramona by Beauty, Kleurrijk Massage, Voetverzorging Tineke de Beer, Puuur Schoonheid en Massage bij Kanker. Daarnaast zijn er stands met accessoires, zoals Kralen & Zo, en verzorgt Hemelse Hang Op voor een gezonde snack.’

Tijdens de Verwendag op 12 oktober kunnen de bezoekers gelijk kennismaken met de nieuwste najaarslingerie voor borstprotheses, evenals sport- en nachtkleding voor dames met een borstprothese. Vooral de kleuren blauw en taupe zijn dit najaar hot in de lingerie. Geïnteresseerden worden geadviseerd niet te lang te wachten met het boeken van een ontspansessie, want ervaring leert dat de Verwendag snel vol is.

Zie hier de advertentie in het AD en Huis aan Huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *