KMI breidt uit met Adonna prothese badkleding

Adonna tankiniKMI Mammacare heeft haar lijn badmode voor vrouwen met een borstprothese uitgebreid met de tankini’s van Adonna. Deze collectie bestaat uit scherp geprijsde tankini’s in verschillende frisse dessins. Bovendien zijn de tankini’s zijn zo gemaakt, dat zowel links als rechts een borstprothese gedragen kan worden. De Adonna collectie heeft verstelbare bandjes voor een goed draagcomfort en is verkrijgbaar in de maten 38 t/m 46. In het assortiment lingerie en badmode voor vrouwen met een borstprothese voert KMI nu o.a. de merken Anita, ABC Breastcare, Silima en Adonna. Deze modellen heeft KMI Mammacare ook op voorraad liggen.

Daarnaast kan KMI ook uw (deel)borstprothese aanmeten. Het aanmeten van een borstprothese en/of het passen van lingerie- of badkleding kan bij KMI in Nieuwegein gebeuren, maar desgewenst ook bij u thuis. Op zaterdag 13 oktober 2012 organiseert KMI bovendien een informatiedag voor dames met een borstprothese, waar ook de tankini’s van Adonna getoond worden. Kijk op kmimammacare.nl voor alle mogelijkheden of bel 030 – 6032971 voor een afspraak.

Adonna is een zeer interessant geprijsd merk, dat sinds 2011 op de Nederlandse markt is. Het merk is gespecialiseerd in badmode voor vrouwen met een borstprothese en de tankini’s van Adonna zijn ook zeer geschikt om als topje op een broek of onder een jasje te dragen. Bovendien is een toiletbezoek met een tankini vele malen eenvoudiger dan met een badpak. Sinds begin dit jaar is KMI SEMH gecertificeerd, waardoor KMI bij alle zorgverzekeraars kan declareren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *