KMI verzorgt modeshow tijdens duizend borsten

Duizend BorstenKMI uit Nieuwegein verzorgt zondag 30 september 2012 de lingerie- en badmodeshow tijdens Duizend Borsten in ’t Spant in Bussum. Duizend Borsten is een informatieve entertainmentbeurs over borsten en borstkanker. Met merken als Anita, Marlies Dekkers, ABC Breastcare en Silima in het assortiment showen de mannequins van KMI Mammacare de nieuwste trends op het gebied van protheselingerie en –badkleding.

De modeshows vinden om 14.00 uur en om 17.00 uur in de Grote Zaal plaats. Naast deze modeshow kunnen bezoekers ook terecht voor informatie over gezonde borsten, mastopathie, borstkanker, de behandeling van borstkanker en diverse lezingen. Duizend Borsten is zondag 30 september geopend van 13.00 tot 19.00 uur. Een toegangskaartje, te koop bij KMI en aan de deur van ’t Spant, kost € 5,– en kinderen tot 18 jaar mogen gratis naar binnen. Kijk voor het volledige programma op www.duizendborsten.nl.

De tijdens de modeshow getoonde lingerie en badkleding is in de stand van KMI Mammacare verkrijgbaar. Andere partners op deze beurs zijn o.a. het Helen Downing Instituut, Pink Ribbon en Care for Cancer. Schrijver Kluun verzorgt een lezing. Op het medisch plein staan artsen en specialisten van de 5 ziekenhuizen in de regio Utrecht, Flevoland, Nieuwegein en Hilversum klaar om op alle mogelijke vragen antwoord te geven. Uiteraard zijn er ook ervarings-deskundigen aanwezig. Aandacht voor het uiterlijk en het lichaam is er door visagisten, masseurs en voedingsadviseurs. Professionele fotografen maken bijzondere portretten die de bezoekers gratis thuisgestuurd krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *