Modeshow lingerie & badmode voor borstprotheses 2014

Modeshow 2014

De afgelopen jaren heeft KMI Mammacare zich ontwikkeld tot dé speciaalzaak voor vrouwen met borstkanker in de regio Utrecht. Het totaalaanbod van borstprotheses, protheselingerie en –badkleding, informatiedagen en modeshows, gecombineerd met persoonlijke aandacht, deskundig advies en huidtherapie slaat duidelijk aan. Maak kennis met KMI Mammacare en kom zaterdag 12 april a.s. naar de jaarlijkse modeshow voor protheselingerie en -badkleding.

SEMH

Het team van KMI Mammacare, gevestigd t.o.het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein, legt zich toe op het aanmeten van protheses, lingerie en badkleding, het geven van voorlichting over borstprotheses en het aanbieden van huidtherapie voor vrouwen met borstkanker. Waarbij tijd en aandacht voor u centraal staan. KMI is bovendien www.semh.info gecertificeerd, zodat borstprotheses (soms ook zwemprotheses) rechtstreeks bij uw verzekering kunnen worden gedeclareerd.

Borstprothese

Omdat iedere vrouw anders is gebouwd en andere wensen heeft, levert KMI Mammacare diverse merken en modellen borstprotheses, zoals Amoena, Silima, Anita en ABC Breastcare. Allereerst bespreken wij uw persoonlijke wensen en uw medische achtergrond. Aan de hand daarvan bepaalt het team vervolgens de meest optimale mogelijkheden, waarbij een zo natuurlijk mogelijk beeld én een goed gevoel voor u, ons doel is.

Lingerie en badkleding

Een goed passende beha is dé basis voor een goedzittende prothese. KMI Mammacare levert aangepaste lingerie en badkleding van diverse merken, zoals Marlies Dekkers, ABC Breastcare, Anita, Silima en Amoena. Voor het vinden en passen van een goede beha, nemen Mireille en haar team uitgebreid de tijd. KMI Mammacare beschikt over een pasgelegenheid, maar als u het prettig vindt om de lingerie of badkleding in alle rust thuis te passen, dan komt KMI Mammacare ook naar u toe.

Huidtherapie

Niet alleen voor beha’s, badkleding en protheses bent u bij KMI Mammacare aan het goede adres; KMI Mammacare biedt eveneens huidtherapie aan. Alberta van der Kuip is geregistreerd huidtherapeute en behandelt bijvoorbeeld uw littekenweefsel of lymfedrainage. Indien nodig kan zij ter ondersteuning een armkous of beenkous aanmeten. Ook deze declaratie van arm/beenkousen en de huidbehandeling kan rechtstreeks door KMI Mammacare worden verzorgd.

Modeshow en informatiedag

Kennismaken met het team van KMI Mammacare en haar producten en diensten? Kom zaterdag 12 april naar Nieuwegein voor de jaarlijkse modeshow van beha’s en zwemkleding, De show duurt van 12.00 – 16.00 uur, toegang is gratis en aanmelden kan via info@kmimammacare.nl.

Verhinderd? KMI Mammacare is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag 17 mei a.s. organiseren wij een informatiedag over borstprotheses.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *