Modeshow lingerie & badmode voor borstprotheses 2015

Modeshow 2015Een nieuwe collectie protheselingerie en –badkleding is voor KMI Mammacare in Nieuwegein altijd het moment voor de jaarlijkse modeshow. Dit jaar wordt de modeshow gehouden op zaterdagmiddag 18 april a.s. vanaf 12.00 uur tot ca. 18.00 uur. De lingeriekleuren van dit jaar zijn o.a. paars, roze, donkerblauw, zwart en rood (ideaal onder uw witte blouse). Bij de prothesebadkleding zijn er modellen (zoals badpakken, tankini’s en pareo’s) in een stijlvol zwart/wit BB-ruitje, maar ook in frisse paisley-print of de vrolijke Ibiza-style. Tijdens de modeshow wordt de kleding getoond door vrouwen die zelf borstkanker hebben gehad. Na de modeshow is voldoende gelegenheid voor vragen aan het team van KMI Mammacare en om de getoonde kleding zelf te passen. KMI Mammacare heeft het merendeel van de producten op voorraad, dus u kunt uw aankoop veelal direct mee naar huis nemen. Toegang voor de modeshow aan de Koekoekslaan 2A in Nieuwegein is na aanmelding gratis. Aanmelden kan via info@kmimammacare.nl of 030 – 6032971. Bekijk hier de flyer.

Groeiend klantenbestand

De modeshow van dit jaar is alweer de 4e modeshow voor KMI Mammacare. Van Woerden tot Amersfoort, van Hilversum tot Tiel; vrouwen komen van heinde en verre voor advies en producten naar KMI Mammacare. ‘Ons klantenbestand blijft hard groeien’, aldus Mireille Korst van KMI Mammacare. ‘Dat komt mede doordat het aanbod in de regio krimpt, maar ook doordat wij SEMH gecertificeerd zijn en dus bij alle zorgverzekeraars kunnen declareren’.

RTV Utrecht

Op 16 april was KMI Mammacare te zien bij U Vandaag op RTV Utrecht. Bekijk hieronder de reportage.[video_embed url=”https://www.youtube.com/watch?v=QMhQcbr20tQ”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *