Modeshow lingerie voor borstprotheses bij KMI

Modeshow brochure 2012Op donderdagavond 19 april 2012 organiseert KMI Mammacare een lingerie modeshow, speciaal voor vrouwen met een borstprothese. Tijdens de modeshow tonen mannequins de laatste mode op het gebied van lingerie en badkleding voor deze doelgroep. Ook is er volop gelegenheid om de lingerie en badkleding te passen, maar u kunt ter plaatse ook een afspraak maken om deze kleding thuis te passen. Voor het beantwoorden van al uw vragen, zijn gespecialiseerde adviseurs aanwezig. Daarnaast is er een kleine informatiemarkt met accessoires en is een Aveda-styliste aanwezig voor make-up adviezen.

De modeshow van KMI (gelegen t.o. het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein) begint om 19.30 uur en is rond 21.30 uur afgelopen. Aanmelden voor deze modeshow kan via info@kmimammacare.nl of 030-6032971.

In het assortiment lingerie en badmode voert KMI o.a. de merken Anita, ABC Breastcare en Silima. Daarnaast heeft KMI Mammacare de mogelijkheid tot het aanmeten van (deel)borstprotheses. Sinds begin dit jaar is KMI bovendien SEMH gecertificeerd, waardoor KMI bij alle zorgverzekeraars kan declareren. Sommige zorgverzekeraars vergoeden ook uw zwemprothese of lingerie of badmode. Kijk dus even goed in uw polis voor de voorwaarden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *