Modeshow lingerie voor borstprotheses

Modeshow 2013Speciaal voor vrouwen met een borstprothese organiseert KMI Mammacare zaterdag 6 april 2013 een lingerie modeshow. Diverse mannequins tonen tijdens deze show de nieuwste modellen lingerie en badkleding voor borstprotheses.

De modeshow, met lingerie van o.a. Marlies Dekkers, ABC Breastcare, Silima en Amoena, begint rond 13.00 uur en zal tot ca. 16.00 uur duren. De deur is vanaf 12.00 uur open.

Na afloop van de modeshow is volop gelegenheid om vragen te stellen aan diverse adviseurs en om de getoonde lingerie en badkleding te passen. Toegang tot de modeshow is gratis, aanmelden kan via info@kmimammacare.nl of 030 – 6032971. Voor alle bezoekers staat na afloop een leuke goodiebag klaar.

In 2012 vond de eerste KMI modeshow voor protheselingerie plaats en deze goed bezochte show, krijgt nu dus een vervolg. In het assortiment lingerie en badmode voert KMI o.a. de merken Anita, ABC Breastcare, Silima, Cyell en Jamu. Daarnaast heeft KMI Mammacare de mogelijkheid tot het aanmeten van (deel)borstprotheses. Omdat iedere vrouw anders gebouwd is en andere wensen heeft, levert KMI Mammacare ook daarin diverse modellen en merken. KMI is bovendien SEMH gecertificeerd, waardoor KMI bij alle zorgverzekeraars kan declareren.

Om het aanbod richting vrouwen met borstkanker te completeren, is sinds kort ook een geregistreerd huidtherapeute in dienst bij KMI, met ruime ervaring in de behandeling van (borst)kankerpatiënten. Denk daarbij aan advies en behandeling van uw littekenweefsel of lymfedrainage.

RTV9 was erbij, kijk hieronder naar de reportage.

[video_embed url=”https://www.youtube.com/watch?v=wGV-sYfHaEI”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *