Modeshow protheselingerie en –badkleding 8 april 2017

Modeshow 2017KMI Mammacare organiseert zaterdag 8 april 2017 in Nieuwegein haar jaarlijkse modeshow voor protheselingerie en –badkleding. Tijdens de modeshow tonen mannequins, ervaringsdeskundigen op het gebied van borstkanker, in een informele sfeer de nieuwste modellen BH’s en zwemkleding uit de spring- en summercollectie van de merken Anita, Amoena en Silima.

Direct na de modeshow is volop gelegenheid om het getoonde te passen maar u kunt ook op een later moment in de winkel terugkomen. KMI Mammacare beschikt over diverse paskamers en de mammacarespecialisten van KMI zijn de hele middag aanwezig voor advies en begeleiding. Toegang tot de modeshow is gratis na aanmelding (030 – 6032971 of info@kmimammacare.nl) en u bent dan 8 april vanaf 12.00 uur welkom aan de Koekoekslaan 2a in Nieuwegein. De middag duurt tot ca. 16.00 uur. Wacht niet te lang met aanmelden, want de afgelopen jaren waren alle stoelen bij de modeshow snel vergeven.

Middenin het leven

‘Voor het herstel na borstkanker, is het belangrijk dat deze vrouwen weer middenin het leven komen te staan. Gewoon met mooi weer naar het strand, met vakantie, sporten, genieten. Daarom heeft KMI Mammacare een uitgebreid assortiment bikini’s, tankini’s en badpakken en lingerie van merken als Anita, Amoena en Silima, aldus Mireille Korst van KMI Mammacare. De pasvorm van een BH of badkleding is bij een borstprothese essentieel, want de prothese moet niet zichtbaar zijn.

Daarom beschikken alle bovenstukjes en BH’s (allemaal zonder beugels) uit het assortiment van KMI Mammacare over een ruime pocket voor de prothese en zijn ze net iets hoger uitgesneden. Ook zijn de schouderbandjes net iets breder om het draagcomfort te vergroten.

Regionale functie

‘In de regio Utrecht, maar ook daarbuiten, is KMI Mammacare uitgegroeid tot dé winkel in protheselingerie en –zwemkleding. Ook onze leveranciers erkennen dat. We zijn niet voor niets door leverancier Anita, gecertificeerd als TriProVita Mammacare leverancier én hebben als 2e winkel in Nederland een Amoena shop-in-shop presentatie. De modeshow in het voorjaar en onze verwendag in het najaar spreken vrouwen erg aan. De modeshow is altijd snel volgeboekt, dus wij raden geïnteresseerden dan ook aan om niet te lang te wachten om een stoel te reserveren.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *