Modeshow protheselingerie en prothesebadmode – 4 april 2020 [GEANNULEERD]

Annuleren modeshow 4 april

Modeshow 2020Helaas, ook onze modeshow van protheselingerie en -badkleding op 4 april a.s. in Nieuwegein gaat vanwege het coronavirus niet door. Maar van uitstel komt zeker geen afstel! Zodra het kan, prikken we een nieuwe datum voor de modeshow. Blijf ons dus volgen op social media!
Natuurlijk kunt u wel via onze webshop https://www.kmimammacare.nl/webshop/ producten blijven bestellen!

ORIGINEEL BERICHT [VERVALLEN]

Modeshow 2020Op zaterdag 4 april 2020 organiseert KMI Mammacare in Nieuwegein een modeshow voor protheselingerie en –badmode. Diverse mannequins (veelal zelf ook prothesedragend) tonen dan de nieuwste voorjaarscollecties van onder andere Anita, Amoena en Silima. De deuren gaan om 12.00 uur open en na de modeshow is er tot 16.00 uur gelegenheid om het getoonde te passen. Maar geïnteresseerden kunnen ook later in de week terugkomen om het getoonde te passen. Toegang tot de modeshow is na aanmelding via info@kmi.nl gratis. Het adres van de modeshow is Koekoekslaan 2a in Nieuwegein.

Regionale activiteiten

Als hét regionale borstkankernazorgcentrum organiseert KMI Mammacare regelmatig activiteiten voor vrouwen met of herstellend van borstkanker. Zo is er ieder jaar in oktober een verwendag en ook de modeshow is een jaarlijks terugkerend evenement. ‘Wij willen vrouwen met of herstellend van borstkanker graag regelmatig een steuntje in de rug geven. Daarom organiseren wij graag het een en ander in de regio. Ook proberen wij de drempel naar een goede aangemeten borstprothese en bijbehorende lingerie zo laag mogelijk te houden. Tegenwoordig houden wij daarom op donderdagmiddag spreekuur in het Antonius Ziekenhuis Leidsche Rijn en op dinsdagochtend in Veenendaal. En natuurlijk in onze winkel in Nieuwegein’, aldus Mireille Korst van KMI Mammacare.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *