Nieuwe praktijk voor huidtherapie en informatiedag

Nieuwe praktijk voor huidtherapie en informatiedag

Woensdag 1 oktober 2014 opent KMI Home Care (tegenover het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein) een nieuwe praktijk voor huidtherapie. In deze praktijk, geleid door Alberta van der Kuip en Yvonne Vos, kunnen mensen o.a. terecht voor oedeem- en littekenbehandeling, elektrische epilatie, acnebehandeling, verwijderen van fibromen (steelwratjes) en het aanmeten van elastische kousen.

Kom 1 oktober kennismaken met het team en krijg een gratis intakegesprek. Daarnaast worden vrouwen met borstkanker die dag in het zonnetje gezet, u kunt zich aanmelden voor de gratis verwendag. Er is die dag een visagiste aanwezig, u kunt uw nagels laten lakken, een mini facial ondergaan of een massage krijgen. Aanmelden kan via info@kmi.nl of door te bellen met 030-6032971. Daarnaast is Joke van ABC Breastcare aanwezig voor al uw vragen over borstprotheses.

Vanaf 1 oktober 2014 is de nieuwe praktijk van 09.00 – 17.00 uur geopend. Op maandagavond zijn bovendien
ook afspraken mogelijk. De tweewekelijkse opmeetdagen voor elastische kousen in IJsselstein (woonzorgcentrum Ewoud) en in Utrecht Overvecht (woonzorgcentrum Zuijlenstede) blijven gewoon bestaan.

Bekijk ook onze pagina in ForYou Magazine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *