Opening MedischCentrum Nieuwegein

Cheque voor jong borstkankerMet de overhandiging van een cheque aan de Stichting Jong Borstkanker is het MedischCentrum Nieuwegein 13 oktober jl. officieel geopend. Dit centrum is speciaal gericht op vrouwen en hier zijn o.a. een huidtherapeut, een podoloog, een pedicure en een schoonheidsspecialiste gevestigd. Het geld voor de donatie is opgehaald tijdens de drukbezochte Verwendag voor Vrouwen met Borstkanker van KMI en Angel Voetverzorging Nieuwegein.

Initiatiefnemers van het MedischCentrum Nieuwegein zijn Mireille Korst van KMI en Angelique van den Berg van Angel Voetverzorging. “In het dagelijks leven komen wij veel vrouwen tegen die worstelen met een mix aan problemen” aldus Mireille. Wij bieden deze vrouwen nu 1 centrum, waar zij terecht kunnen met al hun specifieke vragen”. In het centrum zitten pedicure/podoloog Angelique van de Berg, pedicure Annemarie Kofflard, schoonheidsspecialist Martine de Jong, huidtherapeut Alberta van der Kuip en Mammacare Adviseuse Mireille Korst.

Deze specialisten werken allen onder eigen naam, maar kunnen onderling wel overleggen of doorverwijzen bij specifieke vragen. Het maken van een afspraak kan via 030 – 6032971 of via info@kmimammacare.nl. MedischCentrum Nieuwegein is bovendien ook verkooppunt van LotusFlowerPower Team-armbandjes.

Stichting Jong Borstkanker bestaat sinds 2011 en richt zich op vrouwen die op zeer jonge leeftijd de diagnose borstkanker krijgen. De Stichting verstrekt o.a. doelgerichte informatie en biedt lotgenotencontact aan. Meer informatie over deze stichting staat op www.jongborstkanker.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *