KMI Mammacare is een speciaalzaak in Nieuwegein, tegenover het Antonius Ziekenhuis, met een ruim assortiment lingerie en badkleding die geschikt is voor het dragen van een borstprothese. Daarnaast zijn wij gecertificeerd voor het adviseren en aanmeten van borstprotheses.

Ons team

bg_image

MIREILLE KORST
GEDIPLOMEERD MAMMACARE ADVISEUR

Sinds jaar en dag is Mireille Korst het gezicht van KMI. Nuchter, enthousiast en met aandacht voor het persoon achter de klant, zorgt zij ervoor dat iedereen tevreden de winkel verlaat.

bg_image

WILMA BORRA
GEDIPLOMEERD MAMMACARE ADVISEUR

Met jarenlange ervaring binnen de lingeriebranche, kan Wilma Borra als Mammacare-adviseuse net iets anders naar de klant kijken. Ze is pas écht happy als u helemaal tevreden met uw borstprothese of BH de winkel verlaat.

bg_image

YVONNE VOS
GEDIPLOMEERD HUIDTHERAPEUT

Alweer een aantal jaren hoort Yvonne Vos als huidtherapeut bij het team van KMI Mammacare. Of u nu een lichte of een donkere huid heeft, Yvonne pakt ieder huidprobleem met oedeem, acne of overbeharing enthousiast aan.

bg_image

ALBERTA VAN DER KUIP
GEDIPLOMEERD HUIDTHERAPEUT

Vrolijk en enthousiast is Alberta van der Kuip binnen KMI actief als huidtherapeute. Daartoe heeft zij diverse opleidingen gevolgd. Heeft u last van oedeem, dan kan zij voor u een behandeling op maat maken.

Persoonlijke aandacht

Wij maken graag een afspraak met u voor het aanmeten van een borstprothese en/of het passen van lingerie, c.q. badkleding. Zo bent u verzekerd van optimale persoonlijke aandacht en maximale privacy. In onze winkel hangt een uitgebreide collectie en wij beschikken over een ruime paskamer. Ervaring heeft geleerd, dat men het vooral bij een eerste aanmeting vaak prettig vindt om iemand mee te nemen, dus neem uw partner of vriendin gerust mee. Mocht u echter niet in de gelegenheid zijn om naar ons toe te komen, dan komen wij ook graag naar u toe!

Uw wensen

Onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen wij uw persoonlijke wensen en medische achtergrond door. Aan de hand daarvan tonen wij u de mogelijkheden die het beste bij u passen. Hierbij streven wij naar een zo natuurlijk mogelijk beeld én naar wat goed voelt voor u.

Wij helpen u graag bij het passen en bij het maken van de beste keuze voor uw borstprothese, lingerie en eventuele badmode. En als het even kan, neemt u uw aankopen direct mee naar huis!

Vergoeding

Logo SEMHUw basisverzekering vergoed standaard de aanschaf van uw borstprothese. KMI is SEMH gecertificeerd en kan daardoor de aanschaf van uw borstprothese rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren. U hoeft zelf geen geld voor te schieten!

De frequentie van vergoeding voor een borstprothese kan per zorgverzekeraar verschillen en sommige zorgverzekeraars vergoeden ook uw protheselingerie, -badkleding of zwemprothese. Neem dus voor alle zekerheid uw verzekeringspapieren en de verwijsbrief van de specialist mee als u naar ons toekomt.