Persoonlijke aandacht

Wij maken graag een afspraak met u voor het aanmeten van een borstprothese en/of het passen van lingerie, c.q. badkleding. Zo bent u verzekerd van optimale persoonlijke aandacht en maximale privacy. In onze winkel hangt een uitgebreide collectie en wij beschikken over een ruime paskamer. Ervaring heeft geleerd, dat men het vooral bij een eerste aanmeting vaak prettig vindt om iemand mee te nemen, dus neem uw partner of vriendin gerust mee. Mocht u echter niet in de gelegenheid zijn om naar ons toe te komen, dan komen wij ook graag naar u toe!

Uw wensen

Onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen wij uw persoonlijke wensen en medische achtergrond door. Aan de hand daarvan tonen wij u de mogelijkheden die het beste bij u passen. Hierbij streven wij naar een zo natuurlijk mogelijk beeld én naar wat goed voelt voor u.

Wij helpen u graag bij het passen en bij het maken van de beste keuze voor uw borstprothese, lingerie en eventuele badmode. En als het even kan, neemt u uw aankopen direct mee naar huis!