Rozen en gratis huidbehandelingen bij KMI en Beautastic op Wereldkankerdag

Webinar - Wat kan de huidtherapeut na borstkanker voor u betekenen?Met rozen en gratis huidbehandelingen voor borstkankerpatiënten staat KMI, samen met Beautastic, op 4 februari 2022 stil bij Wereldkankerdag. Op Wereldkankerdag is er aandacht voor alle zorg en ondersteuning rondom kanker. Voor KMI een belangrijk moment om vrouwen met borstkanker of net genezen hiervan, een steuntje in de rug te geven.

Geïnteresseerden voor de gratis gezichtsbehandeling kunnen zich telefonisch aanmelden via 030 – 6032971 of via de online agenda’s van KMI en Beautastic. De behandelingen worden alleen de vestiging van KMI en Beautastic aan de Kerkstraat 14 in IJsselstein gegeven. De rozenactie is ook in de vestiging van KMI in Nieuwegein.

Hartverwarmende reacties

“Op Wereldkankerdag staat men wereldwijd stil bij kanker, ook bij KMI en Beautastic. De diagnose kanker heeft veel impact op de patiënt en op de directbetrokkenen. Het is daarom goed om hier op 4 februari extra aandacht aan te geven. Met rozen en een gratis huidbehandeling willen we vrouwen met en/of na borstkanker een steuntje in de rug geven”, aldus het team van KMI en Beautastic.