Samenwerking KMI en Puur Huidzorg

Logo PUUR huidzorgDames met en na behandeling van borstkanker in Leidsche Rijn e.o. kunnen vanaf nu op 1 adres terecht voor het aanmeten van borstprothese en elastische kous, alsmede massage en verzorging van de huid. Daartoe is KMI Mammacare uit Nieuwegein per 1 juli 2012 een nauwe samenwerking aangegaan met de huidtherapeuten van Puur Huidzorg in Leidsche Rijn.

Klanten van deze huidtherapiepraktijk hoeven nu niet meer naar Nieuwegein te komen voor voorlichting over elastische kousen en borstprotheses of het daadwerkelijk aanmeten van deze producten, ze kunnen op afspraak in Leidsche Rijn worden geadviseerd en geholpen. Kijk op www.puurhuidzorg.nl of op kmimammacare.nl voor meer informatie over deze nieuwe service.

“Voor vrouwen met borstkanker is het zeer fijn als ze op 1 vertrouwd adres terecht kunnen” aldus Mireille Korst van KMI. Huidverzorging is belangrijk bij het wegmasseren en behandelen van oedeem en als een therapeutische elastische kous nodig is, is het prettig als die ter plekke kan worden aangemeten. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor adviseren en het aanmeten van een borstprothese. Ik ben dan ook zeer blij, dat we vrouwen in Leidsche Rijn met deze samenwerking rust en een compleet pakket kunnen aanbieden”.

KMI is SEMH gecertificeerd en kan bij alle verzekeraars declareren. Daarnaast vergoeden veel zorgverzekeraars oedeemtherapie via de huidtherapie. De hoogte van de vergoeding verschilt sterk bij iedere verzekering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *