Verwendag 16 oktober 2019

ModeshowIn 2012 organiseerde KMI Mammacare haar eerste verwendag voor vrouwen die borstkanker hebben of hebben gehad. En in die jaren is deze dag uitgegroeid tot een evenement waar wij geen ruimte meer hebben. En daarom zijn wij blij dat wij ook dit jaar weer samen met het Antonius Ziekenhuis Leidsche Rijn deze fantastische dag kunnen organiseren. En wel op woensdag 16 oktober a.s.

2 Verwenmomenten

16 oktober kunt u kiezen uit diverse verwenmomenten. Zoals een hand-, voet- of nekmassage, (stoel)yoga, mindfulness, tips over uiterlijke verzorging en nagels lakken. Per persoon kunt u deelnemen aan 2 verwenmomenten en tussendoor kunt u diverse stands bezoeken.

Modeshow

Om 12.30 – 13.00 uur is er een modeshow. Vrouwen die zelf borstkanker hebben (gehad) showen dan haarwerken van Haar op Maat Pelatti en de najaarscollectie 2019 badkleding en protheselingerie uit onze collectie.

De belangstelling voor dit evenement is heel groot maar er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. U kunt zich aanmelden via 030 – 6032971. Heeft u zich al aangemeld, dan begroeten wij u de 16e oktober graag in Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *