Verwendag voor vrouwen met borstkanker

Verwendag 2013

Voor mensen met of herstellend van borstkanker organiseert KMI Mammacare in Nieuwegein op woensdag 11 december a.s. een verwendag. Ook dit jaar wil KMI Mammacare vrouwen met borstkanker een hart onder de riem steken. Vrouwen krijgen tijdens deze gratis toegankelijke dag make-up advies (o.a. wenkbrauwen) en worden de nagels verzorgd en gelakt. Ook is een adviseuse van ABC Breastcare aanwezig om de mensen te informeren over de vormen, mogelijkheden en materialen van borstprotheses. Wanneer bezoekers op 11 december 2013 besluiten tot aanschaf van een borstprothese, krijgen zij bovendien een prothese BH van ABC Breastcare of van Anita cadeau (zo lang de voorraad strekt).

De verwendag duurt van 09.00 tot 16.00 uur en wordt gehouden aan de Koekoekslaan 2a in Nieuwegein (t.o. het Antonius Ziekenhuis). Om wachttijden per workshop te voorkomen, raden wij u aan om u vooraf aan te melden. Dit kan via info@kmimammacare.nl of 030–6032971.

Regio Utrecht

“De kerstperiode is vaak een emotionele periode en voor vrouwen met borstkanker kan dat extra heftig zijn. Met deze verwendag willen wij ze juist nu een extra steun in de rug geven”, aldus Mireille Korst van KMI Mammacare.

“Bovendien vallen steeds meer leveranciers van borstprotheses uit de regio Utrecht weg en kunnen vrouwen gedurende deze dag in een informele sfeer kennis maken met het Mammacare team van KMI Mammacare”. Iedere workshop/behandeling duurt ca. 20 minuten en dames kunnen zich aanmelden via info@kmimammacare.nl of via 030 – 6032971. Controleert u voor uw komst ook nog even uw polisvoorwaarden en de status van uw eigen risico?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *