Voorlichting tijdens Open Dag Antonius Ziekenhuis Utrecht

Haar op Maat PelattiWeten wat een borstprothese voor u kan betekenen. Of hoe fijn een goed haarwerk aanvoelt. Kom dan vrijdag 21 en zaterdag 22 september naar het Antonius Ziekenhuis Utrecht (Leidsche Rijn). In de stand van KMI Mammacare en Haar op Maat Pelatti (1e verdieping in het ziekenhuis) kunt u diverse borstprotheses zien, voelen en zelfs ook uitproberen. Voel ook het verschil tussen haarwerken van synthetisch en echt haar. U bent beide dagen van 10.00 tot 16.00 uur welkom in de winkel van Haar op Maat Pelatti in het ziekenhuis.

Passen en voelen

Voor alle geïnteresseerden houdt het Antonius Ziekenhuis in Utrecht 22 september van 10.00 – 16.00 uur een open dag. In de vestiging van Haar op Maat Pelatti (1e etage, t.o. de apotheek) bent u zowel de vrijdag als de zaterdag van de open dag aan het juiste adres voor informatie over borstprotheses (en protheselingerie) en haarwerken. Mireille Korst van KMI Mammacare en Monique van der Meer van Haar op Maat Pelatti staan klaar om u alles over deze producten te vertellen. Ze informeren u graag over de verschillende producten en wat dit voor u kan betekenen. Maar u kunt de producten vooral ook ervaren. Voor uw privacy is een paskamer aanwezig.

Zelfvertrouwen

Wanneer u door kanker wordt getroffen, staat uw wereld stil. Zelfvertrouwen bij uw uitstraling helpt u om de strijd vol te houden. Een goede borstprothese (bij borstkanker) en een natuurlijk ogend haarwerk (mannen en vrouwen) geeft u dan dat extra steuntje in de rug. KMI Mammacare en Haar op Maat Pelatti zijn jarenlang experts op dit gebied en zijn voor de Mammacare-poli van het Antonius Ziekenhuis dé leverancier voor haarwerken en borstprotheses.

Bent u 21 of 22 september niet in de gelegenheid om KMI Mammacare of Haar op Maat te bezoeken? Iedere maandagmiddag is de Mammacare-adviseur van KMI aanwezig in de vestiging van Haar op Maat Pelatti Antonius Ziekenhuis Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *